MiMa Agency


MiMa Mooi in Maatwerk koppelt productiebedrijven van maatwerk keukens, schuifdeuren en meubels aan de retail. Handel genereren van hoogwaardige kwaliteit: dat is onze ambitie. Maatwerk leveren dat aan ieders specifieke wensen en eisen voldoet: dat is onze specialisatie. Zo helpen we showrooms te realiseren die zoveel mogelijk opleveren.

Bekijk MiMa meubels & accessoires
 

Kwalitatief Maatwerk


We leggen de lat hoog. We stellen hoge kwaliteitseisen. Aan onze producten én aan onze mensen. Maar juist omdat we ons hier strikt aan houden en er op toezien dat ook anderen deze eisen in acht nemen, hebben we tevreden klanten. Van producent tot consument.


Betrouwbaar


Vakmanschap. Daar draait het om. Van onze producenten en van onze medewerkers. Ze zijn goed getraind, representatief, discreet en professioneel. En doen ze wat ze beloven. We vinden het ook heel belangrijk onze relaties een gedegen advies geven. Betrouwbaar te zijn. In alle opzichten.

Gedegen advies


We hebben jarenlange ervaring. In de professionele sector en in de particuliere markt. Die ervaring maakt dat we doorvragen. Dat we je adviseren en meedenken. Zo realiseer je samen met MiMa Agency de perfecte showroom. En betere resultaten.

MiMa Mooi in Maatwerk – registered trademark


MiMa Agency staat voor producten van hoge kwaliteit. Voor producten die duidelijk herkenbaar zijn en een brede doelgroep aanspreken. Ons complete interieurprogramma met tafels, stoelen, banken en accessoires brengen we op de markt onder het ‘Registered Trademark’ MiMa Mooi in Maatwerk®.
 

Ons team

Mooi In Maatwerk - Team - Martin Jansen

Martin Jansen


MiMa Agency BV

Mooi In Maatwerk - Team - Hans Scholten

Hans Scholten


Accountmanager | Keukens & interieur

Mooi In Maatwerk - Team - Ilse Zoontjens

Ilse Zoontjens


Interieurontwerpster | Keukens & interieur

Mooi In Maatwerk - Team - Kirsten van Raak

Kirsten van Raak


Interieurontwerpster | Keukens & interieur

Mooi In Maatwerk - Team - Amy Leemans
Fleur van der Pluijm

Interieurontwerpster | Keukens & interieur
Mooi In Maatwerk - Team - Amy Leemans

Mirte Roozen


Interieurontwerpster | Keukens & interieur
Mooi In Maatwerk - Team - Amy Leemans
Mario van den Broek

Buitendienst | MiMa Agency BV

Mooi In Maatwerk - Team - Word jij onze nieuwe collega
Word jij onze nieuwe collega?