Interieur en styling

Alles voor jouw interieur

Wil jij meer sfeer in je showroom of kantoor? Dan ben je bij Interieur op Maat aan het juiste adres. Naast ons ruime assortiment meubels, verlichting en accessoires helpen we je ook graag doormiddel van een interieurontwerp of stylingsadvies. Zo creëren wij een showroom of werkplek waar je geïnspireerd, geprikkeld en verrast wordt.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Heb je een nieuwe showroom of kan jouw showroom wel een oppepper gebruiken? We halen het beste uit jouw showroom door de kijken naar de indeling, routing en zichtlijnen. Daarnaast zorgen we voor sfeer en beleving volgens de laatste trends.

Interieuradvies


Van kleuradvies tot meubeladvies, wij kijken graag met je mee naar hoe je met kleine aanpassingen een totaal andere beleving kunt creëren.

Stylingservice


Wij zorgen dat de decoratie perfect bij jouw showroom past. Daarnaast kun je kiezen voor onze complete stylingpakketten. Wij helpen je de juiste keuze hierin te maken.

Keukenontwerp


De nieuwste mogelijkheden en materialen tonen in jouw showroom? Als agentschap van Ballerina Keukens zijn wij op de hoogte van alles wat dit merk je biedt. Aan de hand van uw wensen maken wij een uniek keukenontwerp op maat