Mima academy

MiMa Academy biedt de mogelijkheid voor stagiaires of junior werknemers om onder professionele begeleiding in een periode van ca. 10-20 weken alle basisvaardigheden te leren die een keuken- / interieuradviseur zou moeten beheersen.

Aanmelden voor onze academy
Image

Haal meer uit je stage

Materiaalkennis, technische aspecten, het ontwerpen van een keuken en zelfs het inrichten van een totaal interieur.

Aan het eind van deze periode zorgen wij dat je volledig zelfstandig een compleet ontwerp kan maken met een bijbehorende begroting. Van ontwerp, zowel grafisch als kostentechnisch tot begeleiding van de order naar de fabrikant.

Meer informatie?

Leid uw werknemer op

Met deze training ontzorgen we de werkgever en stomen we de junior werknemer/ stagiair helemaal klaar voor een baan in onze branche.

We laten ze stap voor stap kennis maken met het product keukens en alle facetten van ons mooie vak. Van materiaalkennis, technische aspecten en het ontwerp tot het inrichten van een totaal (keuken) interieur.

Meer informatie?
Image
Online training

Start de opleiding met
een online training

De training bestaat uit 2 onderdelen: theorie en praktijk. Theoriekennis wordt gefaciliteerd door een online training. In deze training leren de trainees over verschillende technische aspecten en vormgevingselementen. 

Meer theoretische kennis opdoen?
Image
Praktijkondersteuning

Begeleiding & bezoek aan de Ballerina fabriek

Na het succesvol afronden van de onlinetraining gaan we de theorie in praktijk brengen! Je gaat nu zelfstandig keukens ontwerpen in het aanwezige softwareprogramma. Ook ga je met een groep andere trainees een bezoek te brengen aan de fabriek van Ballerina keukens!

Benieuwd naar meer?
Image
geslaagd!

Officieel certificaat voor jouw droombaan

Je rondt de periode af met een evaluatiegesprek. Én je krijgt natuurlijk een mooi certificaat voor het succesvol afronden van de training!
Aanmelden voor onze academy